Kundeservice

Levering og betaling

Her på Sportsapoteket.no får du fri frakt dersom du handler for over 500 kr. Alle varer sendes med Posten og leveres enten på døren eller i postkassen dersom det lar seg gjøre. I noen tilfeller må pakken hentes på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk.

Ved bestilling av reseptbelagte legemidler er det kun bestiller selv som kan hente eller ta i mot varene. Du vil da bli bedt om å fremvise gyldig legitimasjon. Legg merke til at enkelte av våre varer har 18-års aldersgrense. Hvis du bekrefter at du er over 18 år når du bestiller, men ikke kan bevise dette ved levering, vil varene sendes tilbake til oss. Du vil likevel bli belastet for levering.

Du kan bestille klargjøring av reseptbelagte legemidler og hente disse i vårt apotek på Vestli. Dersom du ikke har mulighet til å hente varene selv, kan et fullmaktsskjema benyttes. Du kan laste ned dette skjemaet her. Personen om henter legemidlene må både vise frem din legitimasjon og sin egen.

På Sportsapoteket.no kan du tilbyr vi følgende betalingsmetoder:

  • Kortbetaling via Klarna Checkout
  • Faktura via Klarna Checkout
  • Vipps

Ved fullføring av din ordre vil du bli bedt om å godkjenne våre vilkår og betingelser, vår personvernerklæring, Klarna sine brukervilkår og Klarnas personvernerklæring.

Retur og angrerett

Dersom du angrer på din handel på Sportsapoteket.no, står du fritt til å benytte deg av angreretten. Dette forutsetter at du gir oss skriftlig beskjed om dette senest innen 14 dager etter at du har mottatt din leveranse. Angrerettsskjema vil ligge vedlagt i din pakke.

Varene skal leveres tilbake til oss senest 14 dager etter at du har informert oss om ditt ønske om å benytte deg av angreretten. Det holder at du har sendt varene innen fristen går ut, men husk å ta vare på kvittering for forsendelsen. Vi anbefaler at du alltid sender varer med sporing, og du må selv betale for forsendelsen. Husk at alle varer skal være uåpnet, i original emballasje, og i samme stand som da du mottok de. Utfylt angrerettsskjema skal sendes med varene.

Returadresse:

Vestli Apotek AS
Vestlisvingen 188
0969 Oslo

[email protected]
+47 911 17 841

Forsendelser som blir returnert til Sportsapoteket på grunn av manglende uthenting på Posten vil bli belastet med et gebyr på 200 kr.

Populære temaer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bestiller jeg reseptbelagte legemidler?

Sportsapoteket.no vil om kort tid kunne tilby innlogging med Bank ID, slik at du kan kjøpe dine reseptbelagte legemidler direkte her i nettbutikken. I mellomtiden kan du bestille klargjøring av dine resepter ved bruk av dette skjemaet.

Hvor henter jeg medisinene mine?

Når du bestiller klargjøring av reseptbelagte legemidler kan du hente varene i vårt apotek på Vestli. Du finner adressen vår her. Vi kan også sende varene hjem til deg. Dersom farmasøyten har noen spørsmål i forbindelse med leveringen blir du kontaktet på telefon.

Kan jeg hente medisin for andre personer enn meg selv?

Ja, det kan du. Men da må man ta med et ferdig utfylt fullmaktskjema, som du finner her. Husk å ta med legitimasjon for deg selv og for den personen du skal hente medisiner for. Henting av medisiner for egne barn under 16 år, krever ikke fullmaktskjema.

Hva betyr likeverdige medisiner ?

Når et nytt legemiddel kommer på markedet, har produsenten i de fleste tilfeller enerett på produksjon av dette legemiddelet. Etter ca. 10 år fjernes eneretten og andre legemiddelprodusenter kan lage medisiner med innehold av samme aktive virkestoff og som gir samme effekt. Disse kalles likeverdige medisiner. Apoteket er lovpålagt å tilby den likeverdige medisinen dersom prisdifferansen er av betydning. Å bytte er en økonomisk besparing for både deg og samfunnet.

Hvor lang leveringstid har dere?

Når vi sender varene fra lager vil du motta en e-post fra oss. Leveringstiden avhenger av hvilken fraktmetode som er tilgjengelig der du bor. Du vil kunne spore ordren på din side.

Kan jeg returnere en vare?

Så lenge varene sendes tilbake uåpnet og i sin orginale embalasje, kan du returnere de til oss. Du må gi oss beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt din leveranse, og sende varen senest 14 dager etter dette igjen. Les mer om retur og angrerett her.

Kontakt oss

Har du fortsatt spørsmål?